9 March 2009

Karapoti Classic


Finally we did an mountain bike race on Saturday, the southern hemisphere's longest running mountain bike event Karapoti Classic, by the way not far from where we live.

We finished in relatively good times, Michal a bit under 4h and Jana a bit over 5 (see the results), which I thinks wasn't too bad for our first race with hardly any training. Although I have to admit it is far far away from the track record around 2h15 and friend of us Ivan who did under 3hrs in the elite category.



Konecne jsme si na nasich horskych kolech vyjeli v Sobotu na zavod horskych kol, a to udajne nejstarsi zavod horskych kol na jizni polokouli Karapoti Classic, docela nedaleko od naseho bydliste.

Dojeli jsme v docela dobrych casech Michal neco pod 4h a Janca malo pres 5 (viz vysledky), coz si myslim nebylo vubec spatne na to ze to byl nas prvni zavod a vlastne temer bez pripravy. I kdyz musime uznat ze na tratovy limit nekde na hranici 2h15 ani na kamarada Ivana ktery to zajel pod 3 hodiny v elitni kategorii, ani zdaleka nemame.



Moments before the start | Chvili pred startem

Michal in finish | Michal v cili


Jana hundreds meters before the finish | Jana par set metru pred cilem


Jana in finish | Jana v cili

No comments: